Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Yatırımcılarının Bu Hafta Dikkat Etmesi Gereken 5 Haber (26 Ekim – 01 Kasım)

26 Ekim-01 Kasım – Kripto para dünyasında bu hafta altcoin cephesinde takip edilmesi gereken, önemli haber ve gelişmeleri siz Koin Bülteni takipçileri derledik.

27 Ekim – Binance Launchpool’un yeni projesi CertiK (CTK) Binance borsasında listeleniyor. CertiK Chain, güvenlik odaklı ve sahiplik kanıtına dayanan bir blockchaindir. CTK ise bu blochain üzerinde işlem ücretlerinin ödenmesi, staking, Security Oracle ağona katılım için dağıtılan ödüller gibi alanlarda işe yarayacak olan tokendır. Binance, CTK’yı 27 Ekim’de listeleyerek; CTK/BTC, CTK/BNB, CTK/BUSD ve CTK/USDT pariteleri için işleme açacaktır.

27 Ekim – Human Token (HMT) Bitfinex’te listelenecek. Para yatırma işlemleri 27 Ekim’de HMT/USD VE HMT/USDT pariteleri üzerinden yapılabilecek. HMT için alım satım ve para çekme işlemleri ise 28 Ekim’de açılacak. Bitfinex listelemeyi, “topluluk taleplerine bir yanıt” diyerek duyurdu. Human Protocol bireyleri organize etme, değerlendirme ve eşitlemek için hibrit bir ekosistem sağlar ve HMT protokolün kendi kripto parasıdır.

29 Ekim – Coinlist 29 Ekim’den itibaren Oasis Network (ROSE) için farming hizmetleri sunacak. Kullanıcılar havuzlara 2 bin dolara kadar USDC veya USDT cinsinden yatırım yapabilecekler. 29 Ekim-18 Kasım tarihleri arasında lockdrop etkinliği yapılacak. 10 milyon ROSE tokenın, 1 ayın sonunda dağıtılması planlanıyor.

29 Ekim Bitcoin.com işbirliği ile Atari (ATRI) için İlk Borsa Arzı olarak bilinen Initial Exchange Offering (IEO) başlıyor. IEO bittikten sonra Atari Token, Bitcoin.com’da listelenecek. Atari Token yaratıcıları ilk etapta hedefin, video oyun dünyası için yardımcı bir kripto para olmak olduğunu açıkladılar. Ekip sonrasında ekosistemin gelişmesi ile kripto para sektöründeki herkes için tercih edilen bir kripto para birimi olmak istediklerini belirtti. 

30 Ekim –TomoChain (TOMO) v2.3.0 ağ geçişi gerçekleşecek. Tomochain şirketler tarafından küresel olarak ticari anlamda kullanılabilen ve sahiplik kanıtı oylama konsensüsü ile desteklenen, ölçeklenebilir bir blokchaindir. TOMO ekosistemin kendi kripto parasıdır. TOMO fiyatı şu an 0,6555 dolar ve piyasa değeri yaklaşık 50 milyon dolardır.

Altcoin-haber-26-Ekim-01 Kasim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!