Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Ben Armstrong’dan 1 Milyarlık FTX Davasının Avukatlarına Tehdit ve Taciz

BitBoy olarak ünlenen Youtuber ve kripto para analisti Ben Armstrong’un FTX destekçilerine yönelik açılan 1 milyar dolarlık toplu dava sürecini manipüle ederek avukatları taciz ve tehdit ettiği bildirildi.

FTX toplu davasıyla ilgilenen avukatlar tarafından mahkemeye sunulan yakın tarihli bir bildiride, davalı Ben Armstrong’un sözlü tacizlerine yer verildi. Avukatlar, BitBoy’un söz konusu tacizlerinin FTX’i geçmişte aktif olarak tanıttıkları için bir dizi fenomene 1 milyar dolarlık toplu davanın açılmasının ardından başladığını belirtti.

Avukatların iddiasına göre Armstrong’un tacizleri sadece sosyal medya gönderileri ve mail ile de sınırlı kalmadı. Bildiride, Armstrong’un zaman zaman 45 dakikalık süre içerisinde 21 civarında telefon araması yaparak hakaret dolu ifadelerde bulunduğuna yer verildi.

Ayrıca mahkemeye sunulan dosyada, Armstrong’un avukatları fiili tehdit ettiği ve “evinizin etrafına saldırgan protestocular yerleştirdik” gibi tacizlerde bulunduğu öne sürüldü. Buna ek olarak Armstrong bir başka sesli mesajında, avukatların ev adresini sosyal medya platformu Reddit’te yayınladığını ve her türlü tehlikeye hazır olmalarını vurguladı.

Avukatlar, söz konucu ciddi tacizlerin mahkeme heyeti tarafından dikkate alınmasını ve süreç içerisinde karar verilirken bu tavırların göz önünde tutulmasını talep etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!