Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Ethereum İçin 350 Dolar Tehlikesine İşaret Etti

Bitcoin (BTC) fiyatının son 24 saat içerisinde %1,83’lük yükseliş elde etmesi, Ethereum ve bunun gibi diğer altcoin’lere yaramamış gibi gözüküyor. ETH fiyatı Eylül ayına giriş öncesindeki 490 dolar seviyesinin çok altından işlem görüyor ve bir analist bu düşüşün daha da süreceğini düşünüyor.

Ethereum Tabanlı DeFi Projeleri %25 Düşebilir

Kripto para analisti @ThinkingUSD, şu an için Ethereum’un ve Ethereum ağı tabanlı ERC-20 token’lerinin piyasaya liderlik ettiğini belirtti. Analist buna bağlı olarak ETH’nin 350 dolar altına inmesi durumunda DeFi token’larının %25 gibi ciddi bir düşüş daha yaşamasının kendisini şaşırtmayacağını vurguladı.

Gerçekten de ETH/USD fiyatının sert düştüğü anlarda bir veya iki DeFi projesi dışında neredeyse hepsinin sert bir düşüş yaşadığı biliniyor. Bu düşüş DeFi sektöründe o kadar etkili oluyor ki büyük beklenti yaratan ve piyasaya giriş yapan bazı projeler bile söz konusu gerileme yüzünden yerinde sayıyor.

Aslında son günlerde Ethereum fiyatının 350 dolar altına düşmesini engelleyecek birçok olay yaşandı. Bunlardan birisi uzun süredir beklenen ETH 2.0 güncellemesi öncesindeki son test ağı Spadina’nın yayınlanması olarak biliniyor. Bunun yanı sıra geliştiriciler tarafından yapılan açıklamada ETH 2.0’nin Kasım ayına yetişeceği de vurgulanmıştı.

Ethereum

Bütün bu iyi gelişmeler ETH için uzun vadede düşüş yerine artış getirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment