Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Tercihini Yaptı, Nedenleri Sıraladı: Dogecoin mi, Pepe mi? Boğada Hangisi Parlayacak?

Kripto para analisti Miles Deutscher, Dogecoin (DOGE) ve Pepe’yi (PEPE) kıyasladı.

Miles Deutscher 23 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, DOGE ve PEPE’i kıyaslayarak PEPE’in avantajlarına değindi. Deutscher, bir sonraki döngüde PEPE’nin DOGE’yi performans bakımından geride bırakacağını iddia etti.

Analistin görüşlerine göre zararda olan PEPE yatırımcıları zararda olan DOGE yatırımcılarına kıyasla çok daha küçük bir yüzdeyi temsil ediyor. Bu da olası bir yükseliş hareketi sırasında PEPE’de yaşanacak satış baskısının DOGE’de yaşanacak satış baskısına kıyasla çok daha güçsüz olmasını sağlayacak.

Analist ayrıca PEPE’nin DOGE’ye kıyasla en yüksek seviyesini (ATH) kırmak için çok daha az yol kat etmek zorunda olduğunu söyledi ve şu ifadelerde bulundu:

DOGE insanlar arasında çok yıprandı. PEPE daha yeni hissettiriyor ve genellikle bir meme olarak daha organik ve daha çok beğeniliyor.

Deutscher PEPE’nin, DOGE’den 14 kat gibi çok daha düşük bir piyasa değerine sahip olduğunu bunun da çok daha az yeni sermaye girişiyle fiyatının yükselebileceğine işaret etti.

Öte yandan bir başka sosyal medya kullanıcısı Tree of Alpha, DOGE’nin iş kanıtı (PoW) sistemiyle çalıştığını ve PEPE’den daha eski olduğunu söyleyerek DOGE’u savundu. Analist’in PoW vurgusu, DOGE’un ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından menkul kıymet olarak etiketlenmesi riskinden uzak olduğu imasını barındırdı.

Coingecko verilerine göre son DOGE, son 24 saat içerisinde %1,8 değer kazanarak yazım itibariyle 0,066 dolar seviyesinden, PEPE, son 24 saat içerisinde %2,5 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 0,00000157 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!