Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analistleri XRP’nin Düşmesini mi Bekliyor?

Kripto para piyasasının en büyük üçüncü parası XRP, 2 Ağustos günü 0.32 doları zorlayarak son ayların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu yüksekliğini uzun süre koruyamayan XRP, düşüşe geçmeye başladı. Kripto para analistleri XRP’nin ilerleyen günlerde 0,25 dolara kadar gerileyeceğini düşünüyor.

Uzun zamandır 0.20 bandını zorlayan ve istikrarlı sabitliğiyle yatırımcısını bekleten XRP, ağustos ayının ikinci günü yatırımcısını sevindirerek 0.32 dolara yükseldi. Fakat bu yükseliş hızını koruyamayarak tekrar düşüşe geçti. Şu an 0.27 bandında sabit kalmaya çalışan XRP’nin 0.25’e kadar düşeceği konuşuluyor.

Analistler Düşüşü İşaret Ediyor

Kripto para analisti BigCheds attığı tweetle, XRP’nin 0,25 dolara doğru gerileyeceğini söyledi. XRP’nin geçtiğimiz günlerde yaşadığı yükselişin “sahte bir sıçrayış” olduğunu söyleyen BigCheds, XRP fiyatında yeni bir düşüş beklediğini açıkladı. Görüşlerini geçen gün Twitter hesabından paylaşan analist, 0.25 dolara işaret etti.

Bir başka kripto para analisti Crypto Michaël da tıpkı BigCheds gibi XRP fiyatının yükselmeye devam etmeyeceğini düşünüyor. Crypto Michaël birkaç gün önceki analizinde XRP için izlenmesi gereken dip bölgesinin 0.212-0.245$ olduğunu söyledi. Bu seviyelerden XRP almanın mantıklı olabileceğini belirten Crypto Michaël, XRP’nin yeteri kadar ivme kazanması halinde 0.40 dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment