Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yine Kritik Bölgede Sıkıştı: Uzmanlar Ne Diyor?

Geçtiğimiz günlerde altın fiyatı ile birlikte düşüşe geçen Bitcoin fiyatı, yine belirli bir bantta sıkışmış gözüyor. Hem diğer altkoinleri hem de yatırımcıları ilgilendiren Bitcoin fiyatını uzmanlar yorumladı. Bitcoin fiyatı gösterilen hedeflere doğru ilerleyebilecek mi, yoksa tekrar 10 bin doların altına mı düşecek?

Bugünlerde 11-400-11.500 dolar bölgesinde seyreden Bitcoin, buradaki desteği henüz kaybetmiş değil. Fakat Bitcoin için tehlike çanları hala çalıyor. Birçok analist genel olarak, 11.500 bandının Bitcoin için oldukça kritik olduğunu düşünüyor. Buranın altına doğru izlenecek bir grafiğin, daha da fazla değer kaybı getireceği genel kanılar arasında.

Analist Crypto Michael Bitcoin grafiğinin düşüş hareketleriyle doğru orantılı olarak attığı tweette 11,200 dolar bandının önemini ve buradan kaydedilecek bir düşüşün, ilk adım olarak Bitcoin’i 10,500 – 10,700 dolar bandına çekeceğini iddia etti.
Eğer Bitcoin bu seviyelerin üstünde kalmayı başarır ve buralardan destek alırsa yeniden yukarı yönlü hareket etmeye başlayabilir. Michael Bitcoin’in şu anda bulunduğu bölgede güç toplaması halinde fiyatın yeniden 11.850 dolar bandına çıkabileceğini düşünüyor.
@CryptoMichNL / twitter.com


Analistler Ne Diyor?

John Isige, yaptığı açıklamalarda görülmek istenen 12 bin dolar tablosuna giden yolda, 11,500 dolar barajının çok önemli olduğunu vurguladı. Ve bir başka dikkat edilmesi gereken seviyenin de 10 bin dolar olduğunu belirtti. Eğer Bitcoin bahsedlien 10 bin dolar barajının altında kalırsa kötü günlerinden baş göstermeye başlayacağı düşünülüyor. Çünkü bu durumda Bitcoin Temmuz ayında kırmaya başladığı sabit görünüme dönebilir ve hatta bu kez o bandın altında dahi kalabilir.

DontAlt adlı başka bir analistse sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 11 bin dolar üzerinde kalırsa artışın devam edebileceğini fakat 10.600 dolar bandının altına inerse haftalık çerçevede ayı borsasına dönebileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment