Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asyalı Sorunlu Kripto Platformundan İş Ortağı Hakkında Suç Duyurusu

Yatırımcılarına yüksek getiri vadeden kripto platformu Haru Invest, para yatırma ve çekme işlemlerini durdurduktan kısa bir süre sonra iş ortaklarından biri aleyhinde suç duyurusunda bulundu.

Güney Kore ve Singapur merkezli kripto platformu Haru Invest 14 Haziran tarihinde yayınladığı bir açıklamada, iş ortağı B&S Holdings hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Haru Invest, B&S Holdings’in sahte bilgiler içeren yönetim raporları sunarak kendilerini ve kullanıcıları kandırdığı kanaatine vardığını ve bu kapsamda hukuki yollara başvurmayı planladıklarını belirtti.

Mevcut durumda B&S Holdings ile konu hakkında görüşme yürütüldüğünü ifade eden Haru Invest, yatırımcılarına süreç hakkında şeffaf bir bilgilendirme sağlayacaklarını vurguladı.

Haru Invest 13 Haziran tarihinde yayınladığı bir başka duyuruda, iş ortaklarından biri ile sorun yaşadığını bu nedenle para yatırma ve çekme işlemlerini devre dışı bıraktığını açıklamıştı. Güney Kore’nin en büyük kripto para borçlanma platformu Delio da Haru Invest’in ardından para yatırma ve çekme işlemlerini durdurduğunu bildirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!