Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche’ın Yeni Gözdesine “Reynmen” Rug-Pull’u Damga Vurdu: Tepkiler Büyüyor!

Türkiye’nin en ünlü fenomenlerinden şarkıcı Reynmen’in SocialFi furyasının yeni gözdesi Stars Arena’da yaptığı iddia edilen rug-pull büyük tepki topladı. 

Merkeziyetsiz sosyal medya platformu Stars Arena‘da dikkat çeken bir olay meydana geldi. Türkiye’nin en ünlü Youtube ve Instagram fenomenlerinden “Reynmen” adıyla bilinen Yusuf Aktaş’ın, Stars Arena hesabı oluşturmasının ardından kazandığı değerin hepsini satarak platformdan çıktığı öne sürüldü.

Twitter fenomeni Eray Efe’nin paylaştığı verilere göre Reynmen ayrıca 2.880 dolar değerinde 270 AVAX işlem ücreti elde etti ve hepsini çekti. Yapılan işlemin ardından sosyal medyada fenomene büyük tepki gelirken Aktaş’ın Stars Arena hakkında yaptığı paylaşımları da kaldırdığı belirtildi. Twitter’da olay olan işlem bir rug-pull olarak nitelendirildi.

Öte yandan “Hirozaki” isimli bir Twitter kullanıcısı, borsaya herkesin birbirinin parasını almak için geldiğini belirterek Reynmen’i savundu. Kullanıcıya göre insanlar kendi satış fiyatına gelmediği için Reynmen’in satış yapmasına tepki gösteriyor.

Reynmen’in “akarenymen” adlı Stars Arena profilinde 992 takipçisi olduğu ve birçok paylaşım yaptığı görünüyor. Hatta fenomenin “ticketları” (profillerin değerini belirten bilet) sattığı için kullanıcılara tepki gösterdiği fark edildi.

Avalanche (AVAX) ağında faaliyet gösteren Stars Arena, eski dönem sosyal medya platformlarının Web3 versiyonu gibi faaliyet gösteriyor ve kullanıcılarına çeşitli kazanç fırsatları sunuyor. Kullanıcılar profilleri satın aldıkça değer kazanıyor ve nihayetinde başka kullanıcılar tarafından satılarak bir ticaret ortamı oluşturuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!