Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Babylons’un Yerel Token’ı BABI, Yarın Gate.io’da Listeleniyor

BSC ağındaki en popüler launchpad ve NFT platformlarından biri olan Babylons, dünyanın en iyi borsalarından Gate.io’da listeleniyor.

22 Mart tarihinde resmi Twitter adresleri üzerinden yapılan açıklamaya göre, Babylons’un yerel token’ı BABI 24 Mart tarihinde CoinMarketCap’in borsalar sıralamasında 7. sırada bulunan Gate.io’da BABI/USDT paritesiyle listeleniyor.

Babylons, yatırma işlemlerinin 24 Mart tarihinde TSİ 7.00’de, BABI/USDT paritesindeki ticaret işlemlerinin ise TSİ 10.00’da başlayacağını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl MEXC borsasında ve bu yılın hemen başında Bitexen’de listenlenen BABI, toplamda günlük 1.5 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşıyor. Sosyal mecralarda 200.000’den fazla takipçisi bulunan Babylons, 2021 yılında NFT işlem hacmi ve pazar yeri aktifliği konusunda da güzel sonuçlar elde etti.

Babylons hazırlamış olduğu 2022 yol haritasında, oyun kitaplığı haricinde kazanmak için oyna modeliyle (Play-and-Earn) oyun çıkartmak için ekip kurduğunu ve bu ekiple birlikte karlı, sürdürülebilir ve eğlenceli bir oyun ortaya koymayı planladıklarını açıklamıştı.

Babylons ayrıca,10 gün içerisinde platformlarını multichain’e geçireceklerini ve bu sayede Binance Smart Chain (BSC) ile birlikte Ethereum, Avalanche, Polygon ve Fantom’u destekleyeceklerini belirtti.

 

Kripto para piyasasındaki ilk borsalarından biri olan Gate.io 2013 yılında Çin’de kurulmuştur. CoinMarketCap verilerine göre bünyesinde yaklaşık 1300’den fazla kripto para bulunduran borsaya her hafta yaklaşık 5 milyon kullanıcı giriş yapıyor ve günlük 1.5 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!