Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalardan Popüler Meme Coin Pepe İçin Zararına Satış Başladı! Düşüş Sürecek Mi?

Meme coinlere olan ilgide azalma sürerken Pepe (PEPE) balinaları binlerce dolarlık zararları kabullenerek satış yapmaya başladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan güncel veriler PEPE balinalarının ciddi zararını gözler önüne serdi. “0x4614” cüzdanına sahip bir balina kısa süre önce yaklaşık 142 bin dolar zararla 375,8 milyar adet PEPE‘yi 439 bin dolar karşılığında sattı.

Bir diğer balina adresi “0x6544“, 35 bin dolarlık zararı kabullenerek 257,9 milyar PEPE‘yi 306 bin dolara elden çıkardı.

Bu satışlara ek olarak bir diğer balina cüzdanı 760 bin dolar değerindeki 649 milyardan fazla PEPE‘yi kripto para borsası Binance’e aktardı. Bu işlem piyasa analistleri tarafından satış hazırlığı olarak yorumlandı.

Bu kapsamda gelen satışlar ve ilginin azalmasıyla birlikte düşüşün süreceği düşünülüyor.

Öte yandan PEPE dahil olmak üzere meme coin piyasasında yaşanan genel bir düşüş trendi dikkatlerden kaçmadı. Yatırımcıların ilgisinin azalmasıyla birlikte Ethereum üzerindeki işlem ücretleri de son 2 ayın en düşük seviyesine geriledi. Yatırımcıların yeni bir PEPE bulma umuduyla yaptığı agresif işlemler Ethereum işlem ücretlerini mayıs ayında tepe noktalara çıkarmıştı.

Pepe, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından Binance ve CEO Changpeng Zhao’ya (CZ) dava açılmasıyla birlikte en çok etkilenen altcoinlerin başında yer aldı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %17,8 değer kaybeden PEPE, yazım esnasında 0,0000102 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!