Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bank of Amerika Metaverse Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Amerika’nın en büyük bankalarından Bank of Amerika stratejisti Haim Israel, Metaverse’ün kripto para endüstrisi için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Haim Israel, Metaverse’ün blockchain teknolojisi için büyük fırsatlar yaratacağını, ayrıca dijital varlıkların finansal işlemler için kullanılmaya başlanmasına yol açacağını söyledi. Bunun dışında, özel tokenların yüksek volatiliteye sahip olduğunu, Tether (USDT)  ve USD Coin (USDC) gibi stabilcoinlerin daha fazla hakimiyete sahip olabileceğini belirtti.

Yakın zamanda gerçekleştirdiği röportajda, Metaverse’ü gerekli koşullar sağlandığı takdirde kripto para endüstrisinin kitlesel olarak benimsenmesinde rol oynayacak bir araç olarak tanımladı.

Kesinlikle bunun büyük, çok büyük bir fırsat olduğuna inanıyorum. Doğru platformlara ihtiyacınız var… bu platformlar bütün ekosistemi için büyük bir fırsat olacaklar.

Ayrıca Israel, Metaverse’ün ‘kripto paraları, para birimi olarak kullanmaya başlayacağımız yer’ olacağı tahmininde bulundu. Bununla birlikte bitcoin ve ethereum benzeri mevcut dijital varlıkların bu rol için fazla volatil olduğunu, dalgalanmalardan daha az etkilenen itibari paralar ve değerli metaller gibi varlıklara endeksli stabilcoinlerin ön plana çıkacağından bahsetti. Israel, kripto para birimlerinin Metaverse’de yaygın olarak kullanılmasıyla büyük teknoloji şirketlerinin de ekosisteme dahil olacağına inanıyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde, dijital varlık yöneticisi Grayscale tarafından hazırlanan bir rapora göre Metaverse piyasa hacminin yakında 1 trilyon doları aşabileceğini ön görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!