Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Batan Kripto Para Borsasına Mahkemeden İyi Haber Geldi: Token Fiyatı Yükselişte!

Maddi zorluklarla boğuşan kripto para borsası CoinFLEX’in yeniden yapılandırma planının Seyşeller mahkemesi tarafından onaylanması ile yerel token FLEX fiyatı %20’den fazla yükseldi.

CoinFLEX tarafından 7 Mart tarihinde paylaşılan bir blog gönderisinde, yeniden yapılandırma planlarının Seyşeller mahkemesi tarafından onay aldığına yer verildi. Onaylanan yeniden yapılandırma planına göre şirketin %65‘i alacaklılara ve %15‘i ise çalışanlara verilecek.

CoinFLEX, haziran ayında likidite sıkışıklığı nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldıktan sonra geçtiğimiz ağustos ayında şirketin merkezinin yer aldığı Seyşeller mahkemesine yeniden yapılandırma başvurusunda bulunmuştu.

Öte yandan iflas eden Three Arrows Capital’ın (3AC) kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies ile CoinFLEX’in kurucuları tarafından başlatılan yeni kripto para borsası Open Exchange, CoinFLEX’in mevcut çalışanları, teknolojisi ve tokenları dahil tüm varlıklarını satın alacak. FLEX, Open Exchange üzerinde yerel token görevi üstlenecek ve işlem ücretleri gibi kritik noktalarda kullanılacak. Bu ücretlerden elde edilen gelirin %20‘si tekrardan FLEX alımı yapmak veya yakmak için harcanacak.

CoinGecko verilerine göre bu gelişmeler ışığında yükselişe geçen FLEX, son 24 saat içerisinde %21, son bir hafta içerisinde ise %32 yükseliş performansı sergiledi. FLEX haberin kaleme alındığı esnada 1,99 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!