Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 11 İşlem Çiftini Delist Ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 11 kripto paraya ait bazı işlem çiftlerini spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 26 Mayıs Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, Cardano (ADA), Binance USD (BUSD), Tether (USDT), Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Gala (GALA), Polygon (MATIC), Solana (SOL) ve Ripple (XRP) varlıklarına ait Avustralya Doları (AUD) paritesini spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Binance açıklamaya göre ADA/AUD, AUD/BUSD, AUD/USDT, BNB/AUD, BTC/AUD, DOGE/AUD, ETH/AUD, GALA/AUD, MATIC/AUD, SOL/AUD ve XRP/AUD işlem çiftlerini TSİ 1 Haziran 09.00 itibariyle spot işlemlerden kaldıracak ve alım-satım işlemlerini durduracak.

Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platform üzerinde bulunan diğer işlem çiftlerinde alım-satım yapmaya devam edebileceğini söyledi.

Binance’in Avustralya iştiraki geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamada, Avustralya Doları cinsinden banka transferlerini askıya aldığını duyurmuştu. Borsa o günden bu yana düzenli olarak birçok AUD paritesini delist ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!