Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Yılın Ardından Arjantin Futbol Federasyonu ile Ortaklığını Sonlandırdı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bir yılın ardından Arjantin Futbol Federasyonu’nu (AFA) ile olan sponsorluk anlaşmasını iptal etti.

Binance, geçtiğimiz yıl Arjantin Futbol Federasyonu ile 5 yıllık süre kapsamında gerçekleştirdiği Arjantin milli futbol takımının global ana sponsoru ve Arjantin profesyonel futbol liginin isim sponsoru anlaşmasını bozdu. 5 yıllık anlaşma yalnızca 1 yılın ardından iptal edilmiş oldu.

Binance Arjantin resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa süre önce yapılan açıklamada, Arjantin Futbol Federasyonu’nu ile sağlanan sponsorluk anlaşmasının sonlandırıldığına yer verildi. Binance bu karara gerekçe olarak AFA’nın sözleşmeden doğan yükümlülüklerini tam olarak yerine getirmemesini gösterdi.

Binance, AFA (Arjantin Futbol Federasyonu) ile olan ilişkisini sonlandırmaya karar verdi. Dünya çapındaki ortaklıklarımızın sonuçlarını düzenli olarak değerlendiriyoruz ve maalesef AFA, iş değerlerimize ve dernek ilkelerimize aykırı olarak, zaman ve fırsat sunulmasına rağmen sözleşmeden doğan yükümlülüklerini tam olarak yerine getirmedi.

Bütçe kısıtlamalarıyla gündeme gelen Binance hakkında son günlerde ortaya atılan iddialar borsanın ekonomik durumu hakkındaki söylentileri de bir kez daha alevlendirdi. Cinneamhain Ventures ortağı ve kripto para piyasasında tanınan bir yatırımcı olan Adam Cochran, Binance’in nedeni bilinmeyen bir maliyet kısma politikasına başladığını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!