Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Card Avrupa’ya Geldi: Ne İşe Yarar?

Kripto para borsası Binance, kullanıcılara sunduğu Binance Visa kartlarını EEA (Avrupa Ekonomik Alanı) bölgesine göndermeye başladığını duyurdu. Yeni kart ile birlikte kullanıcılar, Visa’nın kabul edildiği her yerde işlem yaparken kripto varlıklarını kullanabilecek.

Binance, eylül ayında EEA bölgesi kullanıcıları için Binance Visa kart müjdesini vermiş ve 60 milyonun üzerindeki yerde kripto para ile harcama yapabileceklerini açıklamıştı. Abonelik ücreti bulunmayan Binance Visa kart ile yapılan euro işlemlerinde de herhangi bir işlem ücreti alınmayacak.

Ek olarak Binance, her alım-satım işleminde kullanıcılara %8’e kadar geri ödeme imkanı sunduğunu da belirtmişti. 14 Aralık’ta duyurusu yapılan kartlar ise bugün itibarıyla EEA bölgesine gönderilmeye başlandı.

Ethereum yatırımcılarına müjde!

Binance, yeni Visa kartla kullanıcıların Ethereum ile ödeme yapabileceklerini de duyurdu. Kullanıcılar, Binance Visa cüzdanlarına istedikleri oranda Ethereum aktararak diledikleri satın alma işlemini gerçekleştirebilirler. Kullanıcıların, karta Ethereum yüklemesi yaptıktan sonra tercih edilen ödeme varlıklarına ETH’yi eklemeleri yeterli.

binance-kripto-para
Kaynak

Binance Card nedir, ne işe yarar?

Binance Visa kart, kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlıyor. Tamamen ücretsiz olan bu kart için herhangi bir abonelik veya işlem ücreti talep edilmiyor. Kart, aynı zamanda sahip olunan kripto paraların cüzdanda tutulabilmesine de olanak tanıyor.

Kullanıcılar yalnızca ödeme yapmak istediklerinde bile sorunsuz bir şekilde kripto işlemi yapabilirler. Bu kart Visa kabul eden işletmelerde saniyeler içerisinde kripto para işlemi yapmayı sağlar. Bununla birlikte, yapılan tüm satım alma işlemlerinde %8’e kadar geri ödeme fırsatı da sunuluyor.

Binance Visa kartlarının yüksek güvenlik standartlarıyla korunduğunu vurgulayan Binance, ATM’lerden kartla para çekilmesini de mümkün kılıyor.

Kartın avantajları:

  • 8.700 Euro günlük harcama limiti
  • Günlük ATM’den para çekme limiti 290 Euro
  • %8’e kadar geri ödeme
  • Ücretsiz kart
  • 2021’e kadar sıfır ücret
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!