Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ’den Çalışanlara: Birkaç Ay Zorlu Geçecek

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), çalışanlarını önlerindeki zorlu zamanlara karşı uyardı ve ekledi Binance’i hiçbir kripto kışı yıkamaz.

Bloomberg 14 Aralık tarihinde yayınladığı haberde, CZ’nin şirket çalışanlarına hitaben yazdığı bir mektuba eriştiğini bildirdi. CEO mektupta şirket çalışanlarına kripto para sektörünün tarihi bir andan geçtiğini ve onları bekleyen zorlu günlere hazırlıklı olmaları gerektiği söyledi. CZ, şirketin finansal açıdan güçlü olduğunu ve herhangi bir krizden sağ çıkabileceğini de ekledi.

Verilen bilgilere göre CZ mektupta, gelecek birkaç ayın özellikle zorlu geçeceğini beklediklerini ancak bu inişli çıkışlı dönemi de atlatacaklarını ve yollarına çok daha güçlü bir şekilde devam edeceklerini taahhüt etti. Mektupta şirketin finansal açıdan oldukça güçlü olduğunun altı çizildi.

CEO, iflas eden kripto para borsası FTX ve dün yaşanan büyük para çekme dalgası hakkındaki raporları işaret ederek yaşananların şirket hakkında ekstra incelemeler ve zor soruları da beraberinde getireceğine dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!