Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ’den Delist Edilen Altcoin’in BNB Talebine Cevap Geldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’dan (CZ), delist sonrası iade talebinde bulunan projeye cevap geldi.

Binance tarafından dün yapılan açıklamaya göre borsanın standartlarını karşılamadığı gerekçesiyle Mithril (MITH) dahil olmak üzere dört tane altcoin delist edildi.

Bu karar ile birlikte MITH %30’a yakın değer kaybı yaşayan Mithril ekibi, 2018 yılında 1 milyon dolara karşılık gelen 200.000 BNB verdiği Binance’ten para iadesi talebinde bulunmuştu.

Bu talebin ardından Twitter üzerinden Mithril ekibine cevap veren CZ, “listelenen tokenın belirli bir fiyatın altına düşmesi durumunda sigorta fonunun ortadan kalkacağına dair” bir görüntü sunarak blockchain projesinin listeleme şartlarını ihlal ettiğini söyledi.

Ayrıca CEO CZ yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Token fiyatınız “tetikleyici” seviyenin çok altında bulunuyor. Web siteniz aktif değil ve neredeyse 2 yıldır Twitter’dan paylaşım dahi yapmadınız. Ekibimiz doğru karar verdi.

2021’in Ocak ayından beri paylaşım yapmamış ve projeyi güncellememiş olan Mithril ekibinin, güncel fiyatla yaklaşık 50 milyon dolara tekabul eden 200.000 BNB’yi tekrardan istemesi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından “çok komik” olarak yorumlandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!