Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: “Ethereum Katili Değiliz”

Kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Binance Smart Chain (BSC) ile Ethereum (ETH) arasındaki ilişki hakkında bir yorum yaptı. Binance CEO’su yeni geliştirilmiş olan BSC’nin Ethereum’u “katletmeyeceğini” söyledi.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance bu yıl Binance Smart Chain adlı yeni bir platformun duyurusunu yaptı. Smart Chain projesinin en büyük hedeflerinden biri Ethereum tabanlı olan projeleri ve Ethereum tabanlı bir proje geliştirmeyi düşünen ekipleri Smart Chain’e çekmek.

Henüz Ethereum’un yerini almaya hazır değil

Changpeng Zhao bugün bir açıklamaya yaparak Smart Chain ile Ethereum arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. Zhao Binance Smart Chain’in tam anlamıyla “Ethereum’un yerini almayacağını” ve BSC’nin “Ethereum katili” olmadığını söyledi. Binance Smart Chain’in Ethereum’dan çok daha hızlı ve ucuz olduğunu söyleyen Zhao, onun Ethereum 2.0 olmasa da Ethereum 1.8 olarak görülebileceğini açıkladı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1321673456665067521

Ethereum 2.0 güncellemesi ile ilgili de görüşlerini paylaşan Zhao, bunun “harika” bir güncelleme olacağını belirtti.

Şimdiden milyonlarca işlem yapıldı

Binance CEO’su Changpeng Zhao bir süredir Binance Smart Chain ile ilgili tweetler paylaşıp BSC ile Ethereum arasındaki farklara değiniyor. Zhao Binance Smart Chain tabanlı işlemlerin daha hızlı ve daha ucuza tamamlandığını sık sık vurguluyor. Binance CEO’sunun bu açıklamaları, Binance Smart Chain ile Ethereum arasındaki rekabeti körüklüyor.

Binance Smart Chain henüz genç bir platform  olmasına rağmen şimdiden birçok farklı projeye ev sahipliği yapıyor. Şu ana dek BSC aracılığıyla 8 milyondan fazla işlem yapıldı ve platformda 220 milyon dolarlık Binance Coin (BNB) kullanıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!