Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan 2023 Tavsiyeleri: Yapılması ve Yapılmaması Gerekenleri Listeledi!

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) kripto para ekosistemi sakinlerine 2023 yılında yapmaları ve yapmamaları gerekenler hakkında tavsiye verdi.

Binance CEO’su CZ 3 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde paylaştığı bir gönderide, kripto para ekosistemi aktörlerine 2023’te yapmaları ve yapmamaları gerekenler hakkında tavsiye verdi. CEO’nun yapılması gerekenler listesinin başını eğitim çekerken yapılmaması gerekenler listesi hakkında da ilginç bir taahhütte bulundu.

CEO’nun yapılması gerekenler listesi sırasıyla eğitim, uyum ve ürün/hizmet oldu. Bu noktada uyum ve ürün/hizmet kısmını girişimcilere ve kripto para şirketlerine yönelik tavsiyeler olarak yer veren CZ, yıl sonunda yayınlanan mektubunda ve daha öncesinde kaleme aldığı şirket vizyonuna dair yazılarda da bu iki maddeden sıkça söz etmişti.

CZ öte yandan yapılmaması gerekenler listesini ise piyasada korku ve paniğe yol açmak (FUD), sahte haberler üretmek ve yaymak, saldırılar ve çeşitli art niyetli hamleler yapmak olarak sıraladı. CEO ayrıca yapılmaması gerekenler listesindeki herhangi bir maddeyi gelecekte yapması halinde yaptığı paylaşımın kendisine hatırlatılmasını istedi.

CEO’nun bir diğer tavsiyesi ise daha az şeye daha fazla zaman harcayarak enerjinin ve zamanın daha verimli kullanılması oldu. CZ, bu prensibinden yakın geçmişte yayınladığı iş ve sosyal hayatına dair prensipleri ele aldığı yazısında da bahsetmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!