Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan ATH Yaptıran Açıklama: Bu Token Yükselişe Geçti

Kripto cüzdan uygulaması Trust Wallet’ın yerel token’ı TWT, son 7 günlük periyotta %100’den fazla yükseliş performansı sergiledi ve en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

Son günlerde yaşanan FTX’in likidite krizi ve diğer kripto para borsalarında yaşanan olaylarla birlikte yatırımcılar, varlıklarını saklamak için soğuk cüzdanlara yöneldi. Binance’e ait soğuk cüzdan uygulamasının yerel token’ı TWT de en çok ilgi gören platformlardan biri olarak yer alıyor.

Binance CEO’su Chang Zhao (CZ) 13 Kasım tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, borsanın sadece merkezi seçenekler sunmadığını ayrıca Trust Wallet kullanarak kripto paraları saklanabileceğinin altını çizmişti. CEO ayrıca “öz saklama temel bir insan hakkıdır” ifadelerine yer verdi.

Binance tarafından 2018 yılında piyasaya sürülen Trust Wallet, kripto para birimlerinin ve NFT’lerin depolanmasını kolaylaştıran merkeziyetsiz bir sıcak cüzdan uygulamasıdır.

Son 24 saatlik periyotta %50’den fazla değer kazanan TWT, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,51 dolar seviyelerine ulaştı.

On-Chain veri ve analitik platformu Glassnode tarafından açıklanan verilere göre borsalardaki çıkış aylık 106 Bitcoin seviyesine ulaştı. Bir kısım bunun bir boğa hazırlığı olduğunu öne sürse de genel olarak, son yaşanan olaylar nedeniyle yatırımcıların kendini güvence altına aldığı düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!