Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Binance’in Dünü, Bugünü Ve Yarını

Binance CEO’su Chang Peng Zhao, Crypto 101 isimli röportajında Binance’in gelecek planlarından ve şuanki durumundan bahsetti.

Binance şu an dünyanın en büyük kripto para borsası. Açıldıktan 8 ay sonra ulaştığı bu başarıyla kripto para alım satımı için en çok tercih edilen borsaların başında geliyor.

Chang Peng; kripto para borsalarını, bilgi teknolojileri ve finans sektörü arasında bir köprü olarak görüyor. Binance’in güçlü teknik altyapısını ise borsanın açılmasından önce iki buçuk yıl boyunca şirketler arası yüksek hızlı para transferi işi yapmalarına bağlıyor.

Chang Peng, Binance’in beklenenden çok daha kârlı bir iş haline gelmesinin ardından artık hedeflerinin yatırım ve finansal varlıkların özgürlüğünü teşvik etmek olduğunu söylüyor. Özellikle de Binance’in yatırımcıların güvenliğine verdiği önemi vurguluyor. Gelecekte merkezi olmayan borsalara geçilmesini ve bunun Binance’in kanatları altında Binance Labs‘te gerçekleşmesini istiyor.

Röportajın devamında, bir endüstri lideri bakış açısını kuruluş olarak benimsemenin önemini vurgulayan Chang Peng; Binance’in yeni fikirlere yatırım yaptığını, bir marka imajı kazandırdıklarını ve böylece insanları da bu fikirlere yatırım yapmaya teşvik ettiklerinden bahsediyor. Binance Labs’in gelecekte, Binance’in merkezi olmayan sistemlere geçiş hedefli yolunda büyük destekçisi olacağını vurguluyor.

Chang Peng, yatırımcıların güvenliklerini sağlama konusunda kripto para cüzdanlarına işaret etti. Borsaların, piyasada hareketlilik sağladığını ve piyasaya yeni girenler için rahat erişilebilir olduğunu fakat koinlerin saklanması için çok da uygun bir yer olmadığını söyledi. Yazılım cüzdanlarını kurmak için de teknik bilgi gerektiğini ekledi.

Chang Peng:

Bireysel cüzdanlardaki güvenlik artışı, ticari cüzdanlarda da güvenlik artışına önayak olur.

Borsa içindeki varlıkların korunmasının bizzat borsanın sorumluluğu altında olduğunu ve kullanıcı herhangi bir zarar görürse bunun borsa tarafından telafi edilmesi gerektiğini söyleyen Chang Peng, Tokyo Coincheck olayı sorulduğunda:

Kayıpları karşılamaları, sorumluluk sahibi bir hareketti.

dedi.

Röportajda Binance’in güvenliği nasıl sağladığı, cüzdanlarda varlıkları nasıl depoladığından da bahsedildi.

Chang Peng son olarak piyasaya yeni girenler için şu tavsiyeyi verdi:

“Araştırmanızı iyi yapın, etrafta çok fazla yanlış bilgi var. Gelecek burada, ne kadar erken girerseniz finansal istikrar sağlanması o kadar kolay olacak.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment