Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Fransa Soruşturması Hakkında Açıklama Geldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’dan (CZ) Fransa cephesinden gelen soruşturma haberlerine yanıt geldi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao ortaya çıkan son haberlere dair konuştu. Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan CZ, Fransız yetkililerin ağırlaştırılmış kara para aklama suçlamalarıyla Binance’e soruşturma başlattığına yönelik haberlere “FUD” yanıtını verdi.

Söz konusu teftişlerin standart prosedür kapsamında gerçekleştiğini belirten CEO, aynı uygulamanın diğer kripto para borsalarına da yapıldığını belirtti.

Öte yandan daha yeni ortaya çıkan bu haberlerin aslında birkaç hafta önce gerçekleşen bir ziyareti konu aldığını vurgulayan CZ, Binance Fransa’nın yetkililerle tam iş birliği yaptığını işaret etti:

FUD. Fransa’da, düzenlemelere tabi işletmelerin şirketlere haber vermeksizin yerinde teftişleri, bankalar ve şimdi de kripto para birimleri için bir normdur. Binance Fransa’nın sürpriz ziyareti birkaç hafta önce gerçekleşti. Bu yeni bir gelişme değil. Binance Fransa yetkililerle tam iş birliği yaptı. Ayrıca Binance, denetlenen tek kripto işletmesi değil. Bu, Paris’teki diğer iyi bilinen kripto işletmelerinin de başına geldi. Binance France, Avrupa’daki amiral gemisi merkezimiz olmaya devam ediyor.

Fransız yerel medyasından Le Monde’nin yakın tarihte sunduğu haberde, adeta kanun yapıcıların Binance’e karşı bir savaş başlattığı imajı çizilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!