Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SON DAKİKA: Binance Bitcoin Fiyatı Yükselirken Çöktü!

GÜNCELLEME (14:19): Changpeng Zhao sisteme aşırı yük bindiğini ve para çekme işlemlerinin yeniden durdurulduğunu açıkladı. İşlemlerin “10 dakika içerisinde” açılabileceği aktarıldı.

GÜNCELLEME: Zhao, borsadaki sorunların 14:53 itibarıyla giderildiğini açıkladı.

Kripto para borsası Binance, bitcoin fiyatının yükselişe geçmesiyle birlikte teknik sorunlar yaşamaya başladı. Binance ekibi “para çekme işlemlerinin geçici olarak durdurulduğunu” açıklarken hesapların güvende olduğunu belirtip özür diledi.

Kripto para piyasası, Bitcoin fiyatının yüzde 17’den fazla yükselmesiyle harekete geçti. Binance, oluşan yoğun trafik nedeniyle bazı işlemlere ara vermek zorunda kaldı. Borsanın yayınladığı duyuruya göre özellikle “yeni kullanıcı” sayısında büyük bir artış görüldü.

Binance CEO’su: Her şey rekor kırdı

Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsanın her açıdan yoğun bir trafikle karşı karşıya olduğunu duyurdu. Twitter üzerinden yapılan açıklamada yeni kullanıcı sayısının, para yatırma/çekme işlemlerinin rekor düzeye ulaştığı ifade edildi.

Changpeng Zhao, Binance ekibinin mesajını yankılayarak “Paralarınız güvende” çağrısında bulundu. Binance, Zhao bu açıklamayı yaptıktan yaklaşık 20 dakika sonra para çekme işlemlerini geri açtığını duyurdu.

Bundan sonra ‘Popüler coinler’ listesi olacak

Binance sorun giderildikten sonra, borsanın hem sitesinde hem mobil uygulamasında bir güncelleme yaptı. Changpeng Zhao’nun paylaştığı habere göre kullanıcılar bundan böyle kısa vadede en popüler olan kripto paraları görebilecekler. Bu listenin ilk konuğu, fiyatını bir gecede birkaç katına çıkaran Dogecoin (DOGE) oldu.

binance-borsa-dogecoin

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!