Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Stablecoin’den Sorunlu Kripto Şirketine Dair Açıklama Geldi!

Popüler stablecoin ihraççısı TrueUSD (TUSD), Prime Trust cephesinde yaşanan son gelişmelere maruz kalmadığını açıkladı.

Binance destekli TrueUSD yakın tarihte yaptığı bir sosyal medya açıklamasında, Prime Trust cephesinde yaşanan son olaylardan etkilenmediğini duyurdu. Prime Trust aracılığıyla yürütülen TUSD basma operasyonlarının geçtiğimiz günlerde durdurduğunu açıklayan TrueUSD ekibi, iflasa sürüklenen aracı kuruma maruz kalmadığını vurguladı.

Söz konusu açıklama, Nevada Finansal Kurumlar Bölümü’nün (NDFI) Prime Trust’a yetersiz operasyon ve varlık gücü nedeniyle daha fazla müşteri ve müşteri fonu kabul etmemesini emretmesinin ardından geldi. Prime Trust, gelem emrin ardından tüm para yatırma ve çekme işlemlerini durdurduğunu açıklamıştı.

TrueUSD, müşterilere güven dolu bir çağrıda bulunarak tüm operasyonların aksamadan çalışmaya devam ettiğini şu ifadelerle belirtti:

PrimeTrust, tüm itibari para ve dijital varlık mevduatlarını askıya aldı. TrueUSD bu durumdan etkilenmez. Prime Trust’a maruz değiliz ve basım ve itfa için birden fazla USD alanı bulunduruyoruz. İçiniz rahat olsun, tüm paranız TUSD ile güvende. Her zaman olduğu gibi, kullanıcılarımızın fonlarını korumak ve kripto alanında güvenilir ve güvenilir bir ortak olarak rolümüzü sürdürmek için proaktif önlemler almaya kararlıyız.

Binance USD’nin (BUSD) ihraççı Paxos ile yaşanan sorunlarının ardından yeni gözdesi TUSD olan Binance, geçtiğimiz aylarda milyonlarca dolar değerinde TUSD basarak gündeme gelmişti.

Ayrıca Binance yakın tarihte TUSD özelinde Piyasa Yapıcı işlem ücretlerini sıfırlayacağını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!