Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance EOS İşlemlerini Durdurdu – Kendisini Ana Ağ Güncellemesine Hazırlıyor

EOS ana ağı geldi gelecek ve bütün önemli kripto para borsaları EOSIO platformunun piyasaya sürümü için olan desteklerini dile getirdi. Borsalar müşterileri için gerekli bütün token göç işlemlerini yerine getireceklerini belirtti.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, EOS ERC-20 tokenlerinin işlemlerini durdurdu. EOS çekme ve yatırma işlemleri Binance platformu için 31 Mayıs 0:00 UTC saatinden itibaren geçici olarak durduruldu.

Binance buna ek olarak EOS için iki adet yeni ticari eşleşme de sundu:

  • EOS – Binance Coin [BNB]
  • EOS – Tether [USDT]

Hem BNB  hem de USDT ticari eşleri daha hızlı ve güvenli bir işlem olanağı sağlayacağı için bu iki yeni koin önümüzdeki günlerde borsa kullanıcıları için oldukça fazla avantaj sağlayacak. Analistler piyasalarda bulunan mevcut türbülansı hesaba katınca bile, Ana ağ sayesinde EOS değerinin bir günden kısa bir sürede ”göklere uçacağını” düşünmekte.

Binance açıklamasında EOS ERC 20 token değişiminin bugünden itibaren başlayacağını ifade etti. Ticari işlemler ise EOSIO platformunun çalışmaya başlaması ve token değişim işlemlerinin tamamlanmasından sonra tekrar serbest bırakılacak. Bu süre zarfında uygulanan  durdurma işlemi ise kullanıcıların EOS ERC 20 tokenlerini güvenli bir şekilde Ethereum blockchain’inden EOSIO 1.0 Blockchain platformuna aktarmaları için yapılmakta.

Borsa müşterilerin endişelenmesine gerek olmadığını çünkü kendilerinin token değişimi için gerekli önlemleri alacağını vurguladı. Binance buna ek olarak müşterilerine sıkıntısız bir değişim ve transfer işleminin gerçekleşmesi için gerekli bütün teknik gereklilikleri yerine getireceği sözünü de verdi.

Bitfinex, Kucoin, Cobinhood, BigONE, Bitbns, OCTBTC, CoinSpot, OKEz, BitMart, Mercatox, Zebpay, coinDCX, ve Kraken de EOSIO 1.0 platformuna olan desteklerini belirten kripto para borsaları arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment