Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’teki Bir Hesaba 1.6 Milyar BitTorrent Token Gönderildi

Bir kripto para kullanıcısı bilinmeyen bir cüzdandan oldukça yüklü miktarda BitTorrent Token‘ı gönderdi. AMBCrypto tarafından yapılan habere göre bu miktarın yaklaşık 1.65 milyar adet olduğu, bu tokenların toplam değerinin ise 1.4 milyon dolar düzeyinde olduğu düşünülüyor.

Kripto para sektöründe zaman zaman şüpheli, zaman zaman ilgi çekici işlemlerle karşılaşılabiliyor. Bugün paylaştığımız başka bir haberde 6 bin 500 adet Bitcoin gönderen başka bir kullanıcıya yer vermiştik. Görünüşe göre buna benzer bir işlem Binance Token aracılığıyla da yapılmış.

Sektörün en büyük borsalarından biri olan Binance’i kullanan biri, 5 Mayıs tarihinde bilinmeyen bir cüzdandan Binance üzerindeki bir adrese 1.65 milyar adet BitTorrent Token’ı gönderdi. İşlemin çıktığı adreste an itibariyle yalnızca 0.1 TRX görünüyor. Bu da BitTorrent Token’lar gönderildikten sonra cüzdanın neredeyse tamamen boşaldığını gösteriyor.

İlginç olan şey ise bu işlemin gönderildiği adreste 280 milyon adet Tron (TRX) bulunması. Bu adreste TRX’in yanı sıra başka tokenlar da bulunuyor: Yaklaşık 39.11 milyar adet BitTorrent Token, 41 trilyon adet TESTTWO tokenı, 1 trilyon adet Like tokenı, 1 milyar adet TronKey tokenı ve daha fazlası.

TRON ağıyla desteklenen ve TRC-10 standardına uygun şekilde geliştirilen BitTorrent Token’ı, merkezsiz uygulamaları daha hızlı hale getirmek için kullanılabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment