Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, ICO’ların Risk Sermayesinden 100 Kat Daha Kolay Olduğunu Söylüyor

Dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’su, fon sağlama işleri için risk sermayesinden 100 kat daha kolay olduğunu söyleyerek, ICO’ya güçlü bir destek verdi.

Zhao: Tecrübe ICO’dan Yana

Binance’ten Zhao Changpeng, 7 Mayıs tarihli bir blog yazısında,  fon yaratma modelinin düzenlemeler ve birtakım kötü aktörlerle sürekli mücadele halinde bulunması nedeniyle ICO kampanyalarına karşı giderek hareketsizleşmeye başlayan resepsiyonu canlandırmaya çalıştı:

“Kendi tecrübelerime ve yakından takip ettiğim yüzlerce başka projeye dayanarak, ICO’lar aracılığıyla para toplamanın geleneksel risk sermayelerinden 100 kat daha kolay olduğunu söyleyebilirim.

Artık fon toplamanın kolay bir hale gelmesiyle birlikte ICO’lara izin verilen 100 kat fazla girişim gerçekleşebilir.”

2017 yılındaki dingin zamanlarının ardından, token teklifleri şu anda karışık bir manzarayla karşı karşıya.

Geçtiğimiz hafta, Güney Koreli yasama kurumlarının aracı kullanarak yatırım yapmayı yeniden yasallaştırmak için yeni bir kanun tasarısı yaptıkları rapor edilirken, aynı zamanda şifreli mesajlaşma programı Telegram da özel ön tekliflerde neredeyse 2 milyar dolar topladıktan sonra ICO’sunun kamusal aşamasını iptal edeceğini duyurdu.

Aldatmacaları Asla Dikkate Almayın

Bununla birlikte, Zhao için piyasa, hala çektiği diş çıkarma ağrıları (düzenleyiciler, dolandırıcılar ve başarısızlıklar) ile birlikte, daha sağlam bir sektörü şekillendirme konusundaki gerekli sürecin henüz ilk aşamalarında.

“Hala endüstrinin ilk günlerindeyiz. Sorunlarla karşılaşmadan gelişemezsiniz. Sorunları düzgün bir şekilde ele almak, ilerlemenin ta kendisidir.” diyen Zhao, daha sonra ekledi:

“Eğer kimlik hırsızlıkları veya kredi kartı sahtekarlıkları dolayısıyla e-ticaret ve internet’ten vazgeçmiş olsaydık, bugün dünya nasıl bir yer olurdu?”

Binance, kripto para birimi endüstrisinde “parayı takip etmenin” en önde gelen örneği haline geldi. Borsa yalnızca 2018’in ilk çeyreğinde 200 milyon dolarlık kar elde etti.

Zhao’nun ICO’lara ilişkin vardığı sonuç da benzer bir damardan gidiyor:

Çoğu risk sermayesinin bugün ne yaptığını tahmin edin? Şimdi ICO’lara yatırım yapıyorlar! Risk sermayesi grupları, diğer büyük ancak yavaş reaksiyon gösteren örgütlerden farklı olarak, burunlarını parasal meselelere sokmaktan geri durmuyor. Bu durum hemen hemen her şeyi anlatmaya yetiyor!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment