Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kurucu Ortağından FTX Açıklaması: Savaşta değiliz

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kurucu ortağı ve Baş Müşteri Hizmetleri Sorumlusu (CCO) Yi He, FTX ile savaşta olmadıklarını öne sürdü.

Yi He 7 Kasım tarihinde resmi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide, FTX ile savaşta olmadıklarını FTT satışının Binance’in portföy yönetimi tarafından alınan bir risk yönetim kararından ibaret olduğunu belirtti.

Binance Labs’in birçok gencin kendi işlerini kurmasını desteklediğini ve her zaman uzun vadeli değer yaratmaya bağlı kaldığını ileri süren He, son zamanlarda portföy ekibinin izledikleri risk kontrol metriklerine dayanarak FTT’yi satmaya karar verdiğini ifade etti. Şirket CEO’su Changpeng Zhao’nun her zaman yaptığı gibi konu hakkındaki görüşlerini kamuoyu ile paylaştığını belirten CCO, şirket politikası olarak topluluğun bilgi taleplerine her zaman doğrudan ve şeffaf olarak cevap verdiklerini ekledi.

Nihayetinde varlıkları tutma veya satma kararlarının sosyal medyada dikta edildiği gibi savaş veya barış çağrılarından çok risk yönetimi ile ilgili olduğunu ifade eden CCO, FTT’yi satma kararının savaşla hiçbir ilgisi olmadığını ve drama yaratma niyetleri olmadığını açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun 6 Kasım tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden, şirket olarak FTT’yi portföylerinden çıkarma kararı aldıklarını söylemesi üzerine başlayan tartışma gün boyu karşılıklı açıklamalarla devam etti. Zaman zaman tansiyon, düşme eğilimi gösterse de sosyal medya kullanıcıları ikilinin arasındaki gerilimi hissedebildiklerini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!