Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Twitter’ın Kârını Solladı! Fark 89 Milyon Dolar!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance son zamanlarda elde ettiği kazanç mukabilinde bir çok banka ve diğer finansal kuruluşlarla karşılaştırılmaktaydı. Binance adeta çoğu sıradan bankanın önüne geçerek kripto para birimlerinin erişebileceklerini ve kapasitesini gösterir nitelikteydi.

Element Group bu sabahın erken saatlerinde şöyle bir tweet attı:

Bir çok kaynağa göre 2018 yılının ilk çeyreğindeki verilere göre Binance, Twitter’ın üç katı daha karlı bir platform. Binance bu yıl için elde ettikleri kar marjını daha açıklamadı ancak piyasa analistleri geçenlerde Binance Coin’den [BNB] kaynaklanan miktarı kabataslak  ortaya koymaya çalıştılar. 15 Nisan 2018 tarihinde 2.2 milyon (30 milyon dolar değerinde) Binance Coin’i sarf edildi ve bu da istatistiklere göre Binance’in kar oranını 150 milyon dolar seviyesinde bir yere getiriyor. Binance, piyasadaki fiyatların artmaya başladığı geçen yılın sonuna doğru görünür bir şekilde yükseldikten sonra en üst seviyeyi eline geçirdi. Çoğu kripto para borsası yeni kullanıcıların kayıt olması gibi çeşitli konular yüzünden kapanmak zorunda kaldı. Binance ise bu sayede etrafta başı boş dolanan acemi kripto para meraklıları arasında popülerlik kazanma fırsatını eline geçirdi.

Bir kripto para yatırımcısı olan Lucky Ghosh:

”Dünyadaki en iyi borsa!”

Twitter figürü Robert Cloud:

”Harika iş beyler. Şimdi lütfen Bitcoin Private’i de borsada listeleyin. Teşekkürler.”

Twitter sosyal medya dünyasında 11 yıldır hüküm sürmekteyken Binance ise sadece 9 aylık tecrübesi ile piyasanın acemilerinden sayılıyor. Binance bu olağanüstü başarısı çeşitli faktörlere ve bazı sıkıntılara rağmen diğer kripto para borsalarından birazcık daha aktif olmasına bağlanılabilir. Güncel olarak kullanıcılarına sundukları bir liste dolusu duyuru ve güncelleme yapmıştılar. Son büyük duyuruları ise BNB tokenlerinden kalan ‘kırıntıları’ aktarmaya yarayacak Broom (süpürge) aletini sunmaları olmuştu. Bu anons piyasada büyük bir ilgi ve tahminin yanı sıra aynı zamanda yeri yerinden oynatmaya yetmişti.

Dijital varlık yatırımı firması olan Element Group  güncel olarak Binance’in ortalama kar marjını hesapladı ve bunu 11 yıllık Twitter’ın geçenlerde duyurduğu net karı ile karşılaştırdı. Onlara göre Binance yarışı açık ara farkla kazanıyor. Twitter’ın 2018 yılı ilk çeyreği için duyurduğu verilere dayanarak şirketin karı 61 milyon dolar civarında. Bu da onları dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın 89 milyon dolar gerisine atıyor.

Konuyla ilgili bir kripto para kullanıcısı şu yorumda bulundu:

”EN İYİ BORSA. Malta içerisinde işlem yapmaya başladığınızda dünyaya hükmedeceksiniz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment