Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Ünlü Şarkıcı The Weeknd ile Ortaklık Kurdu: Dünyanın İlk Web3 Teknolojisini Kullanan Küresel Konser Turu

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, popüler şarkıcı The Weeknd ile ortaklık kurarak yeni turnesine sponsor olduğunu açıkladı.

2 Haziran tarihinde resmi blog sayfasından açıklama yapan Binance, The Weeknd ile yapılan ortaklık sayesinde düzenlenecek ‘After Hours Till Dawn’ isimli turnenin, web3 teknolojisini kullanan ilk küresel konser turu olduğunu belirtti.

Binance ile kurulan ortaklık sayesinde gerçek ismi Abel Makkonen Tesfaye olan Kanadalı şarkıcının, NFT koleksiyonunun da piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Kripto para borsası Binance, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP) Küresel İyi Niyet Elçisi olan The Weeknd’in kurmuş olduğu XO isimli insani yardım fonuna 2 milyon dolar bağışta bulunacak.

Ayrıca Binance, The Weeknd NFT koleksiyonunun satışlarından elde edilen gelirin %5’ini de XO insani yardım fonuna bağışlanacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde müzik platformu Spotify’ın, bazı sanatçılara NFT koleksiyonlarını kullanıcılara tanıtabileceği bir sistem denediği belirtilmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!