Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US Açıkladı Coinbase ve RobinHood Hisseleri Düşüşe Geçti: Bitcoin (BTC) İşlemlerinde 0 Komisyon

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance’in ABD pazarındaki temsilcisi Binance.US’ın Bitcoin (BTC) alım-satım işlemlerinde sıfır komisyon sunacağını duyurmasının ardından Coinbase ve Robinhood hisseleri düşüşe geçti.

Binance.US, 22 Haziran Çarşamba günü yaptığı resmi açıklamada müşterilerine belirli işlem çiftleri için spot Bitcoin alım-satım işlemlerinde sıfır komisyon sunacağını duyurdu.

CEO Brian Shroder konuyla ilgili Bloomberg’e verdiği röportajda şu açıklamalarda bulundu:

Kuruluşumuzdan bu yana, gerçekten düşük ücretlerimizle biliniyoruz. Sıfır komisyon yapabileceğimiz için yapmak istediğimiz bir şeydi. Bu bize yeni kullanıcılar kazandıracak olumlu kullanıcı duyarlılığı oluşturacaktır.

Binance.US‘in tüm yeni ve mevcut müşterileri bugün itibariyle ABD doları (USD), Tether (USDT), USD Coin (USDC) ve Binance USD (BUSD) karşısında Bitcoin ticareti yaparken herhangi bir ücret ödemeyecek.

Coinbase ve RobinHood hisseleri düşüşe geçti,

Bitcoin için sıfır komisyon ücretleri sunacağını duyurmasının ardından Binance.US‘ın ABD pazarındaki rakipleri Coinbase ve RobinHood‘un hisseleri düşüşe geçti.

Investing verilerine göre haberin duyurulmasının ardından Coinbase hisseleri %5‘in üzerinde değer kaybederek 53,45 dolar seviyelerine gerilerken RobinHood hisselerin de ise %3,5‘lik bir düşüş yaşandı.

Haberin kaleme alındığı sıralarda Coinbase hisseleri 56,41 dolardan, RobinHood hisseleri 7,55 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!