Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US’den Güncelleme Geldi: 102 Yerine 10 İşlem Çiftini Delist Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD kolu Binance.US, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davanın ardından delist edeceği işlem çifti sayısını güncelledi.

Binance.US, SEC tarafından borsaya açılan davanın ardından TSİ dün akşam saatlerine ilk adımı atarak 102 işlem çiftini delist edeceğini duyurmuştu. Borsa bugün sabah saatlerinde yaptığı güncellemede, topluluk geri bildirimlerini göz önünde bulundurarak Tether (USDT) paritesindeki işlem çiftlerini kaldırmayacağını bildirdi.

Topluluk geri bildirimlerini takiben Binance.US, USDT işlem çiftlerini kaldırmayacak. USDT paritesindeki tüm kripto para birimleri işlem görmeye devam edecek. Yalnızca belirtilen BTC ve BUSD paritesi delist edilecektir.

Böylece Binance’in delist edeceği işlem çifti sayısı 102’den 10’a düşmüş oldu. Söz konusu delist edilecek işlem çiftleri olan ATOM/BTC, BCH/BTC, DOT/BTC, LRC/BTC, MANA/BTC, UNI/BTC, VET/BTC, XTZ/BTC, HBAR/BUSD ve ONE/BUSD TSİ bugün saat 19.00’da platformdan kaldırılacak.

Binance ayrıca Convert (Dönüştür) ve OTC Ticaret Portalı hizmetleri için ekstra bir güncelleme yapmadı. Binance.US, Convert hizmeti tarafından desteklenen işlem çifti sayısının 226 olarak sabit kaldığını bildirdi. Convert hizmetindeki maksimum işlem tutarı dün yapılan güncellemede olduğu gibi 10.000 dolar olarak açıklanırken bu hizmetin USD, USDT, USDC, BNB, ETH, BTC, FET, ATOM, APT, MATIC, LTC, DOGE, SHIB, FTM, APE, SOL, LINK, ADA, DOT, GALA ve AVAX için mevcut olacağı duyuruldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!