Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Staking Hizmetlerini Kapatacak Mı? CEO Ben Armstrong Yanıtladı!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, SEC ve ABD eyalet düzenleyicilerinden gelen baskıya rağmen staking hizmetlerini sonlandırma gibi bir planlarının olmadığını açıkladı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davanın ardından Bloomberg Yatırımcı Konferansı‘nda konuştu. Armstrong konuşmasında, davalara ve gelen baskılara rağmen staking hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

Staking hizmetlerimizi sonlandırmayacağız. Davalar ile ilgili mahkeme süreçleri devam ederken işler gerçekten her zaman olduğu gibi normal bir şekilde devam ediyor.

Armstrong ayrıca staking hizmetlerinin Coinbase’in toplam net gelirinin %3‘ünü oluşturduğu konusuna değindi.

Coinbase, SEC davasının yanı sıra Alabama önderliğindeki 10 ABD eyaletinden gelen baskı ile de karşı karşıya kaldı. Coinbase, 10 ABD eyaletinden oluşan koalisyon tarafından staking hizmetleri ile menkul kıymet yasalarını ihlal ettiği yönünde suçlandı. Coinbase’in kendini savunmak için 28 gün süresi bulunuyor.

Öte yandan New Jersey eyaleti ise koalisyonda yer almasına karşın Coinbase’e staking hizmetleri nedeniyle ek olarak 5 milyon dolar para cezası verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!