Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Akbank Anlaşması Yattı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance kısa süre önce Akbank ile anlaştığını açıkladı. Şirketin bu duyurusu yerli yatırımcıların büyük bir kısmını sevindirmişti. Ne var ki Binance ve Akbank arasındaki bu anlaşma kısa süre içerisinde sona erdi.

İşlemler Durduruluyor

Binance kullanıcıları Akbank ile yapılan bu anlaşma sayesinde doğrudan Akbank aracılığıyla borsaya para gönderebiliyorlardı. Ancak yatırımcılar Binance’in sunduğu bu hizmetten doğru düzgün faydalanamadılar. Çünkü anlaşma yapıldıktan kısa süre sonra bazı “teknik sorunlar” nedeniyle bu işlemlere ara verildi.

Binance Türkiye’nin dünkü açıklamasıyla birlikte birçok yatırımcı hayal kırıklığına uğradı. Binance bunun üstüne bugün kullanıcılara bir e-posta gönderdi ve Akbank ile yapılan anlaşmanın tamamen sonlandırıldığını bildirdi. Şirketin kullanıcılara gönderdiği mailde şu bilgi veriliyor:

Binance.com üzerinden doğrudan banka transferi aracılığıyla Türk Lirası (TRY) yatırma işlemlerini durdurduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Banka transferi ile para çekme işlemler, doğrudan banka kanalıyla para yatıran kullanıcılar için 13 Mart 2020 tarihine kadar devam edecektir. Süreç banka çalışma saatleri içerisinde ve manuel olarak ilerleyeceğinden olası gecikmeler için şimdiden özür dileriz.

Binance kullanıcıları bundan böyle Akbank ile doğrudan işlem yapamayacaklar. Ancak Papara aracılığıyla yapılan işlemlerin normal seyrinde devam ettiğini söyleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment