Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yearn Finance (YFI) İçin Müjdeyi Verdi

Kripto para devi Binance bugün Yearn Finance (YFI) kullanıcılarını sevindirecek bir duyuru yayınladı. Bu duyuruya göre; kısa süre önce OKEx’te listelenen YFI coin bundan böyle Binance Futures’da da boy gösterecek. Kullanıcılar bu sayede Binance Futures üzerinden vadeli YFI işlemi yapabilecekler.

Ticaret hacmi ve site trafiği bakımından sektörün açık ara lideri olan Binance, bugün sabaha karşı bir duyuru yayınladı. DeFi sektörüne yönelik bir adım atan Binance, bundan böyle Yearn Finance ile yapılacak vadeli işlemleri destekleyeceğini açıkladı.

Binance kullanıcıları 31 Ağustos TSİ 10:00’dan itibaren 50 kata kadar varan kaldıraç oranlarıyla YFI sözleşmesi açabilecekler. Teminat olarak USDT’nin kullanılacağı bu sözleşmeler yatırımcılara daha fazla kazanç elde etme imkanı sunarken daha fazla risk de barındırıyor olacaklar.

YFI Bitcoin’i Bile Geride Bıraktı

Yearn Finance (YFI) temmuz ayının ortalarından beri kripto para dünyasının en popüler koinlerinden biri oldu. Çoğu kişinin yield farming amacıyla kullandığı YFI, bu popülarite sonucunda hızla değer kazanmaya başladı.

Yearn Finance’in kurucusunun “değersiz” olarak tanımladığı YFI’ın fiyatı; piyasaya sürüldüğü ilk gün içerisinde 0’dan 2 bin dolara kadar yükseldi. YFI bu yükselişini ilerleyen günlerde de sürdürdü ve on binlerce dolardan işlem görmeye başladı. YFI fiyatı hızla büyüyen kullanıcı kitlesi sayesinde geçen gün 37 bin dolara kadar yükseldi. YFI böylece Bitcoin’in Aralık 2017’de kurduğu 20 bin dolarlık fiyat rekorunu kırmış ve tüm zamanların en değerli kripto parası olmuş oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment