Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink (LINK) Hareketlendi: Fiyat Yeniden Yükseliyor

Popüler kripto para birimi Chainlink (LINK), 15 dolara kadar geriledikten sonra yine değer kazanmaya başladı. DeFi sektörüyle birlikte harekete geçen LINK için fiyat yeniden yükselmeye başladı. CoinGecko verilerine göre LINK 17 doları aştı ve bazı analistler LINK’in daha da değer kazanabileceğini düşünüyorlar.

Temmuz ayında 4,5 dolardan işlem gören LINK ağustos ayının ortalarında 20 dolar sınırına dayandı ve pek çok yatırımcının yüzünü güldürdü. LINK bunun ardından küçük bir gevşeme yapıp 15 dolara sarkmışsa da şu an için yeniden yukarı yönde hareket etmeye başladı.

Zeus Capital’ın Çabaları Sürüyor

Yatırım şirketi Zeus Capital 2 Ağustos tarihinde Chainlink’e karşı adeta savaş açıp yatırımcıları LINK’e karşı uyarmaya başladı. Son uyarısını bu hafta içerisinde yapan Zeus Capital, insanları LINK fiyatında yaşanabilecek olası bir düşüşe karşı uyardı.

Zeus Capital ekibi; LINK fiyatının yalnızca manipülatif faaliyetler nedeniyle yükseldiğini, bu yükselişin ardında somut bir başarının yatmadığını düşünüyor. Şirket; insanlara LINK fiyatındaki yükselişe kanmamayı ve çok geç olmadan LINK’ten uzaklaşmayı öneriyor.

Çabalara Rağmen Yükseliyor

Zeus Capital her ne kadar LINK Marinelerine karşı verdiği mücadelede LINK karşıtı söylemlerini sürdürse de Chainlink topluluğu büyümeye devam ediyor. Yearn.finance gibi DeFi projelerinin harekete geçmesiyle birlikte yükselmeye başlayan LINK fiyatı şu anda 17 dolar barajını aşmış durumda.

Sosyal medyada Crypto Michael olarak tanıdığımız Michael van de Poppe adlı analist Chainlink fiyatındaki yükselişin bir süre devam edebileceğini düşünüyor. Bugün Twitter hesabından bir LINK grafiği paylaşan Michael; LINK’in direnç seviyesini test etmeye devam ettiğini söyledi. 17 dolar seviyesinin önemini vurgulayan ünlü analist, bu seviyenin muhafaza edilmesi halinde 19 doların test edilebileceğini duyurdu. Michael aşağıdaki grafiği paylaşırken 17 doların altına düşülmesi halinde bir sonraki hedefin 15 dolar olabileceğini de ekledi.

chainlink-link-fiyat-yukseliyor
Michael van de Poppe’un LINK grafiği, Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment