Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO’dan Yearn Finance (YFI) İçin Uçuk Fiyat Tahmini

Yearn Finance (YFI) 30 bin dolar barajını aşmışken yatırımcılar YFI fiyatının yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyorlar. BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes bu soruya olumlu bir yanıt veriyor ve YFI için rekor sayılabilecek bir fiyat tahmini yapıyor. Ünlü CEO, YFI fiyatının bir noktada 100 bin dolara kadar çıkabileceğini ifade ediyor.

Yearn Finance’in şu an için 940 milyon dolarlık bir piyasa değeri, 30 bin dolar gibi de bir fiyatı bulunuyor. YFI fiyatının bu görece düşük piyasa değerine rağmen bu kadar yüksek olması, az sayıdaki YFI arzıyla açıklanabilir. Sirkülasyondaki 18.4 milyonluk Bitcoin arzına karşılık olarak yalnızca 29 bin 963 adet YFI koin bulunuyor. Bu da Yearn Finance’in çok daha küçük bir pazara sahip olmasına rağmen çok daha değerli olmasını sağlıyor.

BitMEX CEO’su Arthur Hayes Yearn Finance; YFI pazarının zaman içerisinde büyümeye devam edeceğini düşünüyor. Kripto para tahminleri nedeniyle tartışmalı bir isim olarak görülen Hayes, YFI için uçuk bir fiyat tahmini yaparak YFI’ın 100 bin dolara kadar çıkabileceğini söylüyor.

Arthur Hayes’in 100 bin dolarlık YFI tahmini, Kaynak

Daha Ne Kadar Yükselecek?

Bir merkeziyetsiz finans (DeFi) projesi olan Yearn Finance (YFI) son 1 ay içerisinde inanılmaz bir grafik çizdi. DeFi piyasasının toplam değeri ay genelinde %85’lik bir yükselişle 8 milyar dolar barajına dayanmışken Yearn Finance fiyatı da hızla yükselmeye başladı. Bundan 1 ay öncesine kadar hiçbir değeri olmayan YFI; şu anda 30 bin dolardan işlem görüyor.

Yearn Finance hafta sonunda 37 bin dolara (OKEx gibi borsalarda 39 bin doları gördü) kadar yükseldi ve böylece kripto para sektöründe yeni bir rekor kırılmış oldu. Bitcoin’in Aralık 2017’deki rekorunu kıran YFI; yalnızca bu rekoru kırmasıyla bile büyük bir popülerlik elde etti. Yearn Finance şimdiden inanılmaz bir grafik çizmişse de bunun hala yeni bir kripto para olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment