Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 2 Altcoin İçin Delist Kararı: Fiyatlar Çakıldı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, iki altcoin’i delist edeceğini açıkladı.

Binance 17 Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, halihazırda işlem gören Helium (HNT) ve Wabi (WABI) kripto para birimlerini TSİ 24 Mart saat 06.00 itibariyle platformdan delist edeceğini duyurdu. Delist kararının, mevcut listelenen varlıkların yüksek standardı karşılamaya devam edip etmediklerine yönelik yapılan periyodik incelemeler sonucunda alındığı bildirildi.

Açıklamaya göre HNT yatırma işlemleri 25 Mart saat 6.00‘dan, çekme işlemleri ise 17 Nisan 6.00‘dan itibaren askıya alınacak. HNT çekme işlemleri 21 Nisan 6.00‘dan itibaren yeniden başlatılacak ve 24 Haziran 6.00‘a kadar desteklenmeye devam edilecek.

Öte yandan WABI yatırma işlemleri 25 Mart 6.00‘dan itibaren durdurulacak. WABI çekme işlemlerine ise 24 Haziran 6.00‘a kadar izin verilecek.

Binance ayrıca söz konusu varlıkları Binance Gift Card ve Binance Pay’den de çıkaracak.

CoinGecko verilerine göre HNT ve WABI fiyatı delist duyurusu ile adeta çakıldı. HNT haber ile birlikte 1,99 dolardan %10‘un üzerinde düşüşle 1,75 dolara, WABI ise 0,115 dolardan %40‘ın üzerinde düşüşle 0,0676 dolara kadar geriledi.

Geçtiğimiz günlerde Binance’in ABD iştiraki Binance.US de gerekli standartları karşılamadığı için HNT‘yi delist edeceğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!