Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Askıya Alınan 8 Token İçin Yeni Karar: Desteği Sonlandıracak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, cross-chain protokolü MultiChain (MULTI) köprülü 8 token’ın bazı ağlardaki para yatırma ve çekme işlemlerini durduruyor.

Binance 5 Temmuz tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, MultiChain köprülü 8 token’ın bazı ağları için yatırma ve çekme işlemlerini durduracağını açıkladı.

Binance geçtiğimiz dönemde teknik aksaklık nedeniyle problemler yaşayan Multichain ile köprülenmiş 10 token’ın bazı ağlar için 25 Mayıs tarihinde yatırma işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu. Son yapılan güncelleme ile birlikte Binance, 10 token arasında yer alan 8 token için daimi karar vermiş oldu.

Yatırma ve çekme işlemlerinin TSİ 7 Temmuz 03.00’te durdurulacağını bildiren Binance, kararın uygulanacağı tokenlar ve ağları şu şekilde sıraladı:

  • Polkastarter (POLS) – BNB Smart Chain
  • Alchemy Pay (ACH) – BNB Smart Chain
  • SuperVerse (SUPER) – BNB Smart Chain
  • Travala (AVA) – Ethereum (ETH)
  • Spell Token (SPELL) – Avalanche C-Chain (AVAXC)
  • Alpaca Finance (ALPACA) – Fantom Network (FTM)
  • Harvest Finance (FARM) – BNB Smart Chain
  • Beefy.Finance (BIFI) – Fantom Network (FTM)

Söz konusu kripto para birimlerinin diğer ağlar üzerindeki yatırma ve çekme işlemlerinde herhangi bir kısıtlama ya da aksaklık bulunmuyor.

Borsa bu tokenların ilgili ağlardaki yatırma işlemlerini mayıs ayında aldığı bir kararla askıya almıştı. Ancak mayıs ayındaki askıya alma kararında değinilen BNB Smart Chain ağı üzerindeki DeXe (DEXE) çekme işlemleri ve Ethereum ağı üzerindeki FTM çekme işlemleri yapılan duyuru kapsamında yer almadı.

Binance geçtiğimiz mayıs ayında aldığı kararla çeşitli teknik aksaklıklar ile mücadele eden MultiChain ile ilişikli toplamda 10 token’ın bazı ağlardaki yatırma işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!