Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Bitcoin İşlemleri İçin Son Dakika Açıklaması!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Bitcoin (BTC) para çekme işlemlerinde yaşanan problemin çözüldüğünü duyurdu.

Binance 8 Mayıs tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 10 saat içerisinde iki defa askıya alınan Bitcoin para çekme işlemlerinin tekrardan aktif hale geldiğini bildirdi. Ayrıca yatırımcılara sabır gösterdikleri için teşekkür eden Binance, bu durumun bir daha yaşanmaması için ekiplerinin konu üzerinde çalıştığını vurguladı.

Tüm bekleyen Bitcoin para çekme işlemleri şimdi tamamlandı. Sabrınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ekibimiz bir kez daha yaşanmamasını sağlamak için çalışıyor.

Daha önce yaptığı açıklamada bekleyen işlemlerin daha yüksek işlem ücreti ile değiştirilerek işleneceğini duyuran borsa, bu durumun tekrarlanmaması için ücretleri yeniden düzenlediklerini söylemişti.

BRC-20 tokenlarına olan ilginin sonucunda ortaya çıkan problem Binance’i zor duruma sokmuş, başka bir sorun olduğuna dair spekülasyonlara neden olmuştu. Bu spekülasyonların ardından Binance’den tarihi Bitcoin çıkışı yaşanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!