Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Kullanıcıları Meraklandıran Paylaşım: Bitcoin (BTC) İşlemlerinde Sıfır Komisyon Sunabilir Mi?

Dünyanın en büyük işlem hacmine sahip kripto para borsası Binance, Bitcoin (BTC) işlem ücretleri ile ilgili yaptığı paylaşımla kullanıcıları meraklandırdı.

Binance‘in resmi Twitter hesabı üzerinden 5 Temmuz tarihinde paylaşılan bir tweet, kullanıcılarda merak uyandırdı. Bitcoin işlem ücretlerinin çok yüksek olduğuna değinen lider kripto para borsası, kullanıcılardan tweet’i beğenerek görüşlerini istedi.

Dürüst olmak gerekirse Bitcoin işlem ücretleri çok yüksek.

 

Katılıyorsan bu tweet’i beğen.

Bitcoin ağındaki işlem ücretlerinin yüksekliği hakkındaki bu tweet, Binance‘in geçtiğimiz haftalarda kullanıcılarına belirli pariteler için spot Bitcoin alım-satım işlemlerinde sıfır komisyon ücreti sunmaya başlayan ABD iştirakı Binance.us ile benzer bir yol izleyip izlemeyeceğini akıllara getirdi.

Binance.US‘ın duyurusunun ardından sıfır ücretli Bitcoin ticaretinin, kriptonun benimsenmesini hızlandırmaya ve sektörü ileriye taşımaya yardımcı olabileceğini söyleyen Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ise tweet’e verdiği “stajerler…” yanıtı ile bu ihtimali şu an için ortadan kaldırmış oldu.

Koin Bülteni tarafından bildirildiği üzere Binance.US, tüm yeni ve mevcut müşterileri için ABD doları (USD), Tether (USDT), USD Coin (USDC) ve Binance USD (BUSD) karşısında Bitcoin ticareti yaparken herhangi bir ücret almayacağını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!