Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den NFT Pazar Yerine Polygon Desteği

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, NFT pazar yerine Polygon (MATIC) desteğini getirdi.

Binance yakın tarihli bir açıklamasında NFT pazar yerinde Polygon ağını destekleyeceğini duyurdu. Yapılan duyuruda, sadece seçili ERC-721 NFT koleksiyonlarının Polygon ağında kullanıma açılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre Binance, zaman içerisinde düzenli olarak daha fazla NFT koleksiyonunu entegre etmeye devam edecek.

Kullanıcılar bu entegrasyon sayesinde seçili koleksiyonlar özelinde Polygon ağından NFT satın alabilecek, üretebilecek ve listeleyebilecek. Öte yandan kullanıcılar Binance spot cüzdanlarında MATIC veya herhangi bir token bulundurarak Binance NFT pazar yeri üzerinde NFT alım-satımı yapabilecekler.

Polygon ağının entegrasyonu, Binance NFT pazar yerine ait ekosistemi genişleterek kullanıcıların Binance hesaplarından BNB Smart Chain (BSC), Ethereum (ERC-20) ağı ve Polygon (MATIC) ağı da dahil olmak üzere birden fazla blokzincirinde daha geniş bir alanı keşfetmesine olanak tanıyor.

Binance NFT pazar yerini genişletirken temkinli yaklaşmaya ve kurallarını gevşetmeden ilerlemeye devam ediyor. Borsa son olarak, NFT kurallarında ciddi bir değişikliğe gitmişti.

Yeni kurallar çerçevesinde, günlük ortalama işlem hacmi 1.000 doların altında olan tüm NFT’ler platformdan kaldırılacağı duyurulmuştu. Buna ek olarak NFT sanatçılarının günde yalnızca beş adede kadar dijital koleksiyon ürünü basabileceği belirtilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!