Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den SEC Davası ile İlgili FTX Göndermesi: Biz Farklıyız!

Binance, SEC tarafından dava açılması üzerine sosyal medya hesabından diğer borsalardan farklı olduğuna dair bir gönderi yayınladı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Çince sosyal medya hesabı üzerinden 7 haziran tarihinde yayınladığı gönderide, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davası ile ilgili FTX göndermesinde bulundu. Binance, diğer kripto para borsalarından farklı olduğunu öne sürerek birliktelik mesajı verdi.

Gönderide Çince şu ifadelere yer verildi.

Cüzdan adresimiz açık ve şeffaftır. Kullanıcı varlıklarını zimmet geçirmedik. Teminatsız kredimiz yok. Büyük siyasi bağışlarımız yok. Medyaya, spora ve eğlenceye büyük sponsorluklar yapmıyoruz. Topluluğumuz farklı ırklardan, milliyetlerden ve inançlardan oluşuyor ve ortak bir vizyonla birleşmiş durumdayız. Kullanıcılarımız için inşa etmeye devam edeceğiz ve sektör için ayağa kalkacağız.

Biz farklıyız, Biz Binance’iz.

Birlikte güçlü anlamına gelen “Strong Together” etiketiyle paylaşılan gönderide, “diğer borsalar” ifadesiyle kimin kastedildiği açık bir şekilde belirtilmedi. Ancak kullanıcı varlıklarının zimmete geçirilmesi, büyük sponsorluklar, teminatsız krediler ve siyasi bağışlar gibi özellikler akıllara iflas eden kripto para borsası FTX’i getirdi.

Borsanın oldukça benzer bir mesajı İngilizce olarak da ana sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı görüldü.

Binance CEO’su aynı gün içerisinde kolluk kuvvetleriyle girdiği çatışma sonucunda 27 yerinden vurularak öldüğünü aktaran Çin merkezli sahte bir haberi eleştirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!