Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’e Bir Ülkeden Daha Onay Geldi

Dünyanın hacim bakımından en büyük kripto para borsası Binance, Polonya regülatör kurumu tarafından Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) lisansı aldığını duyurdu.

Binance, halihazırda hizmetlerini sürdürdüğü Polonya’dan kapsamlı bir onay aldı. Polonya tarafından sağlanan VASP lisansı, Binance’in ülkedeki faaliyetlerini genişletmesine izin verecek bir düzeyde düzenleyici meşrutiyet sağlıyor. Bu lisansla birlikte Binance’in Polonya’daki kuruluşu, ülkede kripto para alım satımı ve saklama hizmetleri için yerel düzenleyici standartlarla tamamen uyumlu hale geldi.

Binance tarafından konuyla ilgili yayımlanan resmi blog gönderisinde, borsanın aynı zamanda Polonya’da yerel yetenek kazanımı, etkinlikler ve eğitim girişimlerini artırmayı planladığı duyuruldu.

Binance gönderide şu ifadelere de yer verdi:

Binance’in önceliği her zaman olduğu gibi kullanıcılarına mümkün olan en iyi ve en güvenli deneyimi sunmaktır. Binance, Polonya’daki yerel varlığını artırma planlarının yanı sıra mevzuata tam uyumluluk konusundaki kararlılığını sürdürdüğünü duyurmaktan memnuniyet duyar.

Binance’in ülkedeki yerel operasyonları genişletme taahhüdünün bir parçası olarak yalnızca uyumluluk, finans ve operasyon alanlarında daha fazla personel alımı yapılacağı vurgulandı.

Binance Ukrayna ve Doğu Avrupa Başkanı Kyrylo Khomiakov konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto sektörü, dijital varlıkların ana akım olarak benimsenmesine yardımcı olmak için etkili ve uygun düzenlemelere ihtiyaç duyuyor. İstikrarlı bir düzenleyici ortamın inovasyonu destekleyebileceğine ve sektörde güvenin tesis edilmesi ve uzun vadeli büyüme için gerekli olduğuna inanıyoruz.

Global çapta iş birliklerini güçlendirmeye devam eden Binance, hatırlanacağı üzere yakın tarihte Bahreyn’de faaliyetlerini başlattığını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!