Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’e Trilyonluk Pepe Coin Transferi: Kaosta Aldıklarını Zararına Satıyor!

Muhtemelen aynı balinaya ait üç cüzdan, Pepe ekibi içerisinde yaşanan kaos sırasında aldığı milyonlarca dolarlık PEPE’yi Binance’e aktardı.

On-chain analitik platformu Lookonchain 6 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yayınladığı gönderide, muhtemelen aynı kişi olduğu düşünülen 3 cüzdanın 24 Ağustos tarihinden bu yana Pepe’de ortalama toplamda 250 bin dolar zarar ettiğini ortaya koydu.

Verilen bilgilere göre ilgili balina, 3 cüzdan aracılığıyla Pepe kurucu üyelerinin proje hazinesinden 16 trilyon PEPE çalarak son kurucu üyeyi yalnız başına bırakmasından sonra düşen fiyatı fırsat olarak görmüştü. Balina o dönemde popüler kripto para borsası OKX üzerinden 1,45 milyon dolar değerinde 1,5 trilyon PEPE çekmişti.

Bugün itibariyle ise balina, yine üç cüzdan aracılığıyla 1,5 trilyon PEPE’yi dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e aktardı. Platform, güncel Pepe işlem fiyatı göz önünde bulundurulduğunda aktarılan varlıkların 1,2 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi. Platform, muhtemelen bu çekim ve aktarım işleminin satın alma ve geri satışı temsil ettiğini belirtti. Bu doğrultuda balinanın zararı 250 bin dolar olarak hesaplandı.

Pepe ekip üyeleri 24 Ağustos tarihinde proje hazinesinden 16 trilyon PEPE çalarak ekibi terk etmişti. Kalan son ekip üyesi 26 Ağustos tarihinde bu ihaneti açıklamış ve hazinede kalan tokenları gerekli harcamaları yaptıktan sonra yakacağını söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!