Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Ardından Coinbase’den de Bitcoin Hamlesi!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Bitcoin (BTC) Lightning Netwrok’ü entegre edecek.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong tarafından 13 Eylül günü paylaşılan bir sosyal medya gönderisi dikkat çekti. CEO, yapılan araştırmalar sonucunda Bitcoin Lightning Netwrok’ü borsaya entegre etme kararı aldıklarını duyurdu.

Bitcoin işlemlerini daha hızlı ve ucuz yapmaya olanak tanıyan bu ağın kendileri ve sektör için önem arz ettiğini ima eden Armstrong, entegrasyonun biraz zaman alabileceği konusunda kullanıcıları uyardı.

Lightning Network, Bitcoin’in ölçeklenebilirliğini artırmak ve daha hızlı, düşük maliyetli işlemler sağlamak için geliştirilen bir ikinci katman protokolüdür.

Armstrong yaptığı açıklamada, Bitcoin’in kripto para piyasasındaki en önemli varlık olduğunu belirterek bu noktada üzerlerine düşeni yapacaklarını vurguladı:

Ekip bu konuyu araştırarak harika bir iş çıkardı ve biz de Lightning Netwrok’ü entegre etme kararı aldık. Bitcoin, kripto para piyasasındaki en önemli varlıktır ve daha hızlı/daha ucuz Bitcoin işlemlerini mümkün kılmak için üzerimize düşeni yapmaktan heyecan duyuyoruz. Entegrasyon biraz zaman alacak, lütfen sabırlı olun.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçtiğimiz temmuz ayında  Lightning Network entegrasyonunu tamamladığını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!