Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Endüstri Kurtarma Fonuna Tron DAO ve Justin Sun Katkıda Bulunacak

Milyarder Justin Sun ve Tron DAO, Binance’in milyar dolarlık endüstri kurtarma fonuna katkıda bulunmak için başvuruda bulundu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), endüstri kurtarma fonuna 1 milyar dolar daha tahsis edilerek 2 milyar dolara çıkarıldığını duyurmuştu. Bu duyuruda 7 farklı şirketin fona destek taahhüdünde bulunduğu açıklandı. Söz konusu 7 şirkete ek olarak yakın zamanlı gelen bir duyuruda Justin Sun ve Tron DAO’nun da fonu destekleyecekleri kripto camiasıyla paylaşıldı.

Jump Crypto, Polygon Ventures, Aptos Labs, Animoca Brands, GSR, Kronos ve Brooker Group oluşan destek ekibi yaklaşık 50 milyon dolarlık bir ilk toplam taahhütte bulunmasının ardından Tron Dao ve Justin Sun’ın da destekçiler arasında yer alması kripto yatırımcılarını umutlandırdı. Fona destek miktarı ve başvurunun detayları henüz bilinmiyor.

Binance sözcüsüne ulaşan Block muhabirleri Justin Sun ve şirketinin yardım paketine olan başvurusunu henüz teyit edemedi. Tron DAO sözcüsü konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

Binace’in başlattığı bu fonlama girişimine katılmak için başvuruda bulunduk. Yakın zamanda kendilerinden geri dönüş alacağız.

Kurtarma fonu, sıkıntılı kripto varlıklarını satın almak ve sektörü desteklemek için kullanılacak. Bilinen kayıtlı ve taahhütlü 7 destekçisi bulunan fon, şimdiden destek arayan yaklaşık 150 farklı kuruluştan başvuru aldı.

Son günlerde FTX’i satın almak dahil birçok konuda kendini öne çıkaran Sun, yakın zamanlı bir Twitter gönderisinde BNB Chain ekosistemini ve BUSD’yi tamamen desteklediğini ve yakın zamanda ortak bir proje duyuracaklarını da açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!