Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in FTT Tasfiyesi Ardından Alameda ve SBF Cephesinden Açıklama: Hepsini 22 dolardan alırız

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in elinde bulundurduğu FTX Token (FTT) tokenlarını tasfiye edeceği açıklamasının ardından FTX ve Alameda Research cephesinden açıklamalar geldi.

CZ’nin Binance’e ait FTT varlıklarının tümünü satacağına yönelik açıklamalarının ardından Alameda tarafı da boş durmadı. Alameda Research’in CEO’su Caroline, Twitter üzerinden CZ’ye çok geçmeden yanıt verdi.

FTT satışlarınızdaki piyasa etkisini en aza indirmek istiyorsanız, Alameda bugün hepsini sizden 22 dolardan seve seve satın alacaktır!

Her iki tarafın açıklamalarının ardından FTT fiyatı dakikalar içerisinde büyük volatil hareketlere tanıklık etti.

Taraflar arasındaki konuşmaya sonradan dahil olan FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, herkesin bu sektörde birlikte olduğuna ve ancak birlikte yürüyerek ileriye ulaşılabileceğine dair mesajlar verdi:

Çünkü bugün gördüğümüz gibi endüstriyi inşa etmek için yaptıklarınıza, karşılıklı olsun ya da olmasın ve hangi yöntemleri kullanırsanız kullanın saygı duyuyorum. CZ dahil. Neyse, her zamanki gibi inşa etme zamanı.

Binance CEO’su CZ dün paylaştığı gönderisinde ellerindeki tüm FTT tokenların tasfiyesini gerçekleştireceklerini belirten ifadelere yer vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!