Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in İlk Rezerv Raporu Yayınlandı: Bitcoin (BTC) Varlıkları Yüzde 101 Teminatlı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in rezerv kanıtı için anlaştığı bağımsız denetim şirketi Mazars, borsanın rezervlerine ait ilk denetimini tamamladı ve raporu yayınladı.

Paris merkezli uluslararası muhasebe firması Mazars, Binance’e ait rezervleri incelediği ilk raporunu yayınladı. “Binance Güvenilirlik Kanıtı” adı altında paylaşılan bu rapora dahil edilen rezervlerin ekran görüntüsü 22 Kasım 2022 tarihinde alındı. İlk aşamada sadece Bitcoin varlıklarının doğrulamasına dair raporu paylaşan şirket, önümüzdeki günlerde Bitcoin, Ethereum (ETH) ve Binance Smart Chain ağına dahil varlıklarında teyidini gerçekleştirecek.

Binance’in Bitcoin rezervleri geçen hafta borsanın resmi blogunda da yayınlanmıştı. Mazars tarafından paylaşılan veriler de Binance’in paylaştıklarıyla eşleşti ve tutarlılık konusunda bir endişe kalmadı. Borsanın toplam Bitcoin sayısı yine 582 bin olarak görülürken net müşteri varlıklarının da 575 bin BTC olduğu kaydedildi. Sonuç olarak Binance üzerinde Bitcoin varlıklarının %101 oranında teminatlandırılmış olduğu doğrulandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!