Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Yeni Borsası Hangi Kripto Paraları Destekliyor: İşte Listeli Tüm İşlem Çiftleri

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün satın aldığı borsa hangi işlem çiftlerini destekliyor. Sizler için inceledik.

Binance 30 Kasım tarihinde Japon vatandaşlarının artık Binance’e kayıt olamayacaklarını ve kayıtlı vatandaşların işlemlerine devam edebileceklerini belirtti. Ardından yaptığı başka bir açıklamada Binance, Japonya’da kayıtlı ve legal olarak kripto para hizmeti veren Sakura Exchange BitCoin‘in (SEBC) tamamını satın aldığını duyurdu.

Binance’in yeni borsası halihazırda 11 işlem çiftini destekliyor. Tokyo merkezli kripto para borsası Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), NEM (XEM), MonaCoin (MONA), Cardano (ADA), Symbol (XYM) ve Cosplay (COT) için destek sağlıyor. Bu kripto para birimleri şu an için yalnızca Japon Yeni (JPY) paritesinde işlem görüyor.

Gerçekleştirdiği hamle ile kripto para sektöründeki sıkı regülasyonlarıyla bilinen Japonya’dan lisans elde eden Binance’in ilerleyen günlerde yeni borsasında hangi kripto para birimlerini listeleyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Öte yandan geçtiğimiz ay Japonya’nın kripto para borsalarını düzenlemekten sorumlu kurumu Japon Virtual Crypto Exchange Association (JVCEA) yaptığı bir açıklamada, gelecek dönemde kripto para regülasyonlarını gevşeteceğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!